• Mirëserdhet

    Fisiomed , studio fizioterapie ne qender te Tiranes , me ambiente komode dhe aparaturat moderne ofron nje rehabilitim complet dhe profesional
  • E Vetmja

    Fisiomed eshte e vetmja qender ne Shqiperi qe ofron fizioterapi per edemen e krahur pas heqjes se gjirit dhe fizioterapi per crregullimet e ekujlibrit me origjine nga veshi .
  • Pse ne?

    Eshte momenti qe shendetin tuaj t`au besoni profesionisteve. Stafi yne me ekserience perendimore i derjtuar nga dr.Enkeleda Sinaj sjell per ju fizioterapine e ekselences.