Rreth Nesh

Mirëqenia juaj në qender të vëmendjes tonë gjithmonë

Fisiomed , studio fizioterapie ne qender te Tiranes , me ambiente komode dhe aparaturat moderne ofron nje rehabilitim complet dhe profesional Stafi yne me ekserience perendimore i derjtuar nga Dr.Enkeleda Sinaj e diplomuar ne Rome Itali sjell per ju fizioterapine e ekselences.

Fisiomed eshte e vetmje qender ne Shqiperi qe ofron rehabilitim onkologjik dhe vestibular. Eshte momenti qe shendetin tuaj t`au besoni profesionisteve.