Shërbimet Tona

s

Fizioterapi kunder dhimbjes
- T.E.N.S - Ultatinguj - Lazer me fuqi te larte NdYag
- Manjetoterapi - Radarterapi - Elektrostimulim
- Presoterapi
Rehabilitim ortopedik
- Fizioterapi per artrozat e qafes, belit, gjurit dhe koksofemorali - Fizioterapi per osteoporozen - Fizioterapi per artritin reumatoid dhe semundjen e Bekterevit
- Fizioterapi per tendinitet dhe borsitet - Rehabilitim post traumatik per terheqjet dhe keputjet muskulare, perdredhjen e kaviljes, frakturat e ndryshme - Rehabilitim post kirurgjikal per menisqet dhe ligamentet e kryqezuara te gjurit ,protezat e gjurit dhe koksofemorali
- Rehabilitim per skoliozat dhe kifozat e shtylles kurrizore
Rehabilitimi neurologjik
- Fizioterapi per paralizen e nervit facial - Fizioterapi per nevralgjine e nervit trigeminal - Fizioterapi per paralizat pas hemoragjive dhe iskemive cerebrale
- Fizioterapi per semundjen e Parkinsonit
Rehabilitim neurokirurgjikal
- Rehabilitim per traumat e shtylles kurrizore - Fizioterapi per herniet diskale
Rehabilitim per patologjite e artikulacionit tempomandibular
- Bllokimet e artikulacionit te nofulles - Kercitjet dhe dhimbjet e artikulacionit te nofulles
Rehabilitim vestibular
- Vertigo posicinale paroksistike - Rehabilitimi i nevritit versibular ose labirititit akut - Rehabilitim post kirurgjikal i veshit te mesem dhe te brendeshem
- Rehabilitim postkirurgjkal semundjen e Meniere
Rehabilitim onkologjik
- Linfodenazh per edemat e koken dhe qafen pas kirurgjise dhe rrezatimit - Linfodrenazh dhe presoterapi per enjtjen e krahun pas heqjes se gjirit - Linfodrenazh dhe presoterapi per enjtjen e kembes pas kirurgjise dhe rrezatimit
Rehabilitim gjinekologjik
- Gjimnastike respiratore dhe pergatitje e muskujve te barkut para lindjes - Fizioterapi per dhimbjet e mesit dhe kerbishtjes pas lindjes
Rehabilitim pediatrik
- Rehabilitim i paralizave cerebrale te lindura - Fizioterapi per qafen e shtember (Tortikolis) - Fizioterapi per deformimet e lindura te shputes se kembes
- Fizioterapi per paralizat e krahut tek I parsalinduri (paraliza obsetrikale)
Masazhe
- Masazh terapeutik - Masazh relaksues - Linfodrenazh per edemat
- Linfodrenazh per celulitin
Fizioterapi per crregullimet e ankthit

'